Салат з «Doširakom»
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки "доширак" з'явився на полицях магазинів, яких тільки рецептів його використання не придумали. Ділюся одним з них!
Приготувати салат з "доширак" простіше простого, загляньте в свій холодильник, що знайдете, з того і готуйте. Один з варіантів приготування цього салату знайдете в покрокових рекомендаціях.
- Локшина "доширак" - 1 штука (упаковка)
- Яйця - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Кукурудза - 0, 5 банки (консервована)
- Перчик чилі - 3-4 штук (маринований)
- Сік лайма - 1 Чайна ложка (або лимон)
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- М'ясо криля - 100 грам

Підготуйте інгредієнти.

Накришить в салатник "доширак", додайте майонез і добре розмішайте, щоб вся локшина просочилася майонезом.

Додайте консервовану кукурудзу.

Огірок очистіть від шкірки і поріжте дрібними кубиками, відповідним з зернятками кукурудзи, додайте в салат.

Додайте м'ясо криля.

Поріжте кубиком яйця і викладіть в салат.

Подрібніть перчик чилі і посипте зверху.

Додати сіль, заправте майонезом і акуратно перемішайте.

Для подачі можна посипати зеленню або викласти кілька помідорів чері. Швидкий і смачний салат готується за хвилини, рекомендую приготувати, інгредієнти і їх кількість можна варіювати.