Салат з червоного буряка
(покроковий рецепт з фото)
У мене часто на кухні є свіжа буряк. Вона завжди недорого коштує і довго може лежати, тому я її частенько купую. І найпростіше, що з неї можна зробити, - це легкий салат або закуска.
У мене зовсім не було часу на те, щоб варити цей овоч, тому я знайшла рецепт, де буряк використовують у сирому вигляді. І тепер я можу з вами поділитися варіантом, як приготувати салат з червоного буряка з чорносливом. "швидкий, соковитий і корисний", - ось що точно можна сказати про цю страву.
- Буряк - 1 штука
- Чорнослив - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Буряк помийте, Чистий і натрію krupnoy tёrke.
Чорнослив дрібно наріжте.
До буряках з чорносливом додайте пропущений через прес часник.
Заправте салат олією. Додайте сіль і перець за смаком. Блюдо перемішайте, додайте зелень. Смачного!