Салат з червоного буряка на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Цей найпростіший салат з червоного буряка на зиму можна використовувати навіть в якості заправки для борщу. Але і у вигляді самостійної закуски салат з червоного буряка на зиму виступає ідеально.
Коли до мене приходять гості, вони завжди запитують, чи є салат з червоного буряка на зиму. Ця смачна закуска може служити гарніром і навіть заправкою в борщ, але її можна вживати навіть як самостійну страву. Готується салат з червоного буряка на зиму близько 1, 5 годин, а найскладніше в його приготуванні - подрібнення овочів. Якщо є кухонний комбайн, ви полегшите цю роботу.
- Буряк - 3 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Помідори - 1 кілограм
- Часник - 100 грам
- Рослинна олія - 2 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Гострий перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
1. Найкраще для такого салату використовувати терку для корейських страв. У мене в комбайні є така насадка, і я скористалася допомогою сучасної техніки. Обробити вручну таку кількість овочів буде складніше.
2. Візьміть каструлю, в якій будете гасити овочі, і налийте рослинне масло. Потім викладіть частина буряків і додайте цукор. Коли буряк пустить сік, надішліть іншу буряк, а пізніше - морква. Тушіте, постійно помішуючи.
3. Додайте нарізані помідори і продовжуйте гасити. Сіль додайте за смаком.
4. Часник видавити через землянку або натріть на дрібній тертці. Додайте його в самому кінці і в завершенні відправте до овочів гострий перець за смаком.
5. Коли овочі будуть готові, додайте оцтову есенцію і тушкуйте ще 10 хвилин.
6. Розкладіть салат по стерилізованим баночках і закатати.