Рецепт Салат з червоного буряка на зиму фото

Салат з червоного буряка на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Буряк , Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Заготовки , Салати , Консервація
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей найпростіший салат з червоного буряка на зиму можна використовувати навіть в якості заправки для борщу. Але і у вигляді самостійної закуски салат з червоного буряка на зиму виступає ідеально.


Опис приготування:

Коли до мене приходять гості, вони завжди запитують, чи є салат з червоного буряка на зиму. Ця смачна закуска може служити гарніром і навіть заправкою в борщ, але її можна вживати навіть як самостійну страву. Готується салат з червоного буряка на зиму близько 1, 5 годин, а найскладніше в його приготуванні - подрібнення овочів. Якщо є кухонний комбайн, ви полегшите цю роботу.

  • Буряк - 3 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Помідори - 1 кілограм
  • Часник - 100 грам
  • Рослинна олія - 2 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Гострий перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
салат з червоного буряка на зиму - фото крок 1
1. Найкраще для такого салату використовувати терку для корейських страв. У мене в комбайні є така насадка, і я скористалася допомогою сучасної техніки. Обробити вручну таку кількість овочів буде складніше.
салат з червоного буряка на зиму - фото крок 2
2. Візьміть каструлю, в якій будете гасити овочі, і налийте рослинне масло. Потім викладіть частина буряків і додайте цукор. Коли буряк пустить сік, надішліть іншу буряк, а пізніше - морква. Тушіте, постійно помішуючи.
салат з червоного буряка на зиму - фото крок 3
3. Додайте нарізані помідори і продовжуйте гасити. Сіль додайте за смаком.
салат з червоного буряка на зиму - фото крок 4
4. Часник видавити через землянку або натріть на дрібній тертці. Додайте його в самому кінці і в завершенні відправте до овочів гострий перець за смаком.
салат з червоного буряка на зиму - фото крок 5
5. Коли овочі будуть готові, додайте оцтову есенцію і тушкуйте ще 10 хвилин.
салат з червоного буряка на зиму - фото крок 6
6. Розкладіть салат по стерилізованим баночках і закатати.

Схожі рецепти