Салат з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, ПП рецепти
, Пісні страви
, Рецепти сироїдіння
, Веганські страви
, Рецепти для схуднення
, Роздільне харчування
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Буряк - дуже корисний овоч, вона виводить токсини і шлаки з організму. У неї характерний солодкуватий присмак, який не сплутаєш ні з чим. Розповідаю, як приготувати салат з буряком.
Опис приготування:
Цей салат з категорії вегетаріанських страв, тому як в його складі немає ні грама м'яса. Крім буряків додаю ще яблуко і моркву, при бажанні можна також додати інші овочі, які поєднуються між собою. Приготувати салат дуже просто: всі овочі подрібнюю на крупній тертці, а потім змішую.
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яблуко солодке - 1 штука
1. Всі фрукти та овочі гарненько промиваю від бруду, потім морква і буряк очищаю від шкірки.
2. Яблуко розрізаю на 2 частини, потім вичищаю насіння і натираю на крупній тертці.
3. Буряк розрізаю на половинки, потім також подрібнюю на тертці, за нею натираю моркву.
4. Всі продукти перекладаю в салатник і перемішую гарненько, нічим не заправляю блюдо.