Салат з беконом і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Салат з беконом і сухариками хороший під пиво. Він - дуже ситний і цілком може замінити легку вечерю. Готуємо його з часником або без - за бажанням і настроєм. Заправляємо майонезом. Поїхали!
Кількість порцій: 3-4
- Бекон - 80 грам
- Квасоля консервована, банку - 1 штука
- Кукурудза консервована - 4 Ст. Ложки
- Сухарики - 1 Склянка
- Майонез - За смаком
- Петрушка - - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
1
Бекон наріжте смужками. Викладіть на невелику сковороду і обсмажте на середньому вогні. Періодично помішуйте. Обсмажений бекон викладіть паперову серветку. Залиште до охолодження.
2
Петрушку промийте, просушіть і подрібніть. Залиште кілька листочків або гілочок для прикраси.
3
Квасоля і кукурудзу відкиньте на друшляк. Краще використовувати велику білу або коричневу квасоля.
4
Якщо у вас немає готових хлібних сухариків, то приготуйте їх, наріжте хліб невеликими кубиками, обсмажте на олії і остудіть.
5
Змішайте в мисці всі інгредієнти. Заправте майонезом. Якщо використовуєте часник, то видавіть його через прес і замішати в салат.
Салат з беконом і сухариками готовий! Надішліть його в холодильник на пару годин перед подачею. Не забудьте закрити миску кришкою або обмотати харчовою плівкою.
Салат з беконом і сухариками готовий! Надішліть його в холодильник на пару годин перед подачею. Не забудьте закрити миску кришкою або обмотати харчовою плівкою.