Квасолевий салат з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат з успіхом може замінити повноцінне друга страва, - адже він містить і гарнір у вигляді квасолі, і м'ясне у вигляді шинки. Пікантність салату
Надають хрусткі сухарики. Раджу приготувати!
Сухарики в салат рекомендую додати в самому кінці, безпосередньо перед вживанням, щоб вони не встигли розмокнути і залишалися хрусткими. За допомогою сухариків можете варіювати смак готового салату, любите страви погостріше - беріть гострі сухарики, любите класику - додавайте класичні солоні сухарики. Мені перший варіант подобається більше!
- Консервована квасоля - 420 грам (червона)
- Шинка - 300 грам
- Солоні огірки - 250 грам
- Сухарики - За смаком (пачка)
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Шинку наріжте соломкою
2. Огірки так само наріжте соломкою. Перемішайте з шинкою з глибокій мисці.
3. З квасолі злийте рідину і додайте в салат.
4. Заправте салат майонезом і перемішайте.
5. Останніми додавайте сухарики.
6. Смачного!