Квасолевий салат з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати простий і невигадливий зиязикай квасолевий салат з морквою. Набір інгредієнтів дуже простий, готується за лічені хвилини і відмінно підійде до гарячих м'ясних страв як гарнір.
Нещодавно приготувала квасолевий салат з морквою - простий, але дуже яскравий на вигляд і на смак. Раніше готувала його без родзинок, але в ході експерименту він випадково туди потрапив і прижився. Можна ще додати кропу, але у мене в родині його не дуже полюбляють, так що я не додаю. Вийшло дуже смачно, яскравий зиязикай салат, такий ситний, що можна їсти його на гарнір до м'яса або риби. Ділюся рецептом, як приготувати квасолевий салат з морквою, візьміть його на замітку, вам обов'язково сподобається!
- Консервована червона квасоля - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Томати черрі - 3 штуки
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Ізюм - 30 грам
- Консервований нут - 100 грам
Квасоля і нут злийте і складіть в глибокий посуд.
Морквину почистіть і наріжте дрібними кубиками. Помідори черрі поріжте навпіл. Додайте до бобовим.
Родзинки помийте, опустіть в теплу воду на 10 хвилин. Потім додайте до всіх інгредієнтів.
Заправте салат оливковою олією.
Посоліть при необхідності і подавайте до столу..