Квасолевий салат з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий салат з шинкою - чудова закуска хоч на кожен день, хоч до святкового столу. Готується легко, без зайвих зусиль. Ви можете експериментувати з інгредієнтами, пробуючи різні поєднання.
Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного салату з шинкою. З квасолі зливаємо всю рідину. Червоний цибулю нарізаємо тонкими кільцями, додаємо сіль, цукор і перець. Вливаємо олію і бальзамічний оцет. Ми залишаємо цибулю маринуватися 15 хвилин. Тим часом нарізаємо скибочками шинку і мариновані огірки. З'єднуємо всі інгредієнти в салатниці, ретельно перемішавши. Хай щастить!
- Квасоля консервована - 2 штуки (баночка червоної і білої квасолі)
- Шинка - 250 грам
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Цибуля зелена - 30 грам
- Braai - За смаком
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
З квасолі зливаємо рідину.
Тонко нарізаємо червона цибуля, додаємо сіль, цукор і перець.
Додаємо оцет і масло рослинне, залишаємо маринуватися 15 хвилин.
Змішуємо в ємності квасоля, порізану шинку, огірки і зелень. Додаємо маринована цибуля і перемішуємо. Смачного!