Салат з авокадо з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з авокадо з беконом - це яскраве і незвичайне поєднання авокадо з обсмаженою беконом, помідорами і гірчичною заправкою. Виходить дуже смачний і вишуканий салат.
Мій покроковий рецепт з фото розповість вам, як приготувати салат з авокадо з беконом. Робиться це дуже просто і досить швидко. Салат можна приготувати приблизно за 20 хвилин. Він виходить дуже красивим, неймовірно смачним і досить ситним. Зазвичай, з'ївши цей салат як закуску, до першого і другого вже не тягне Настільки він ситний. Так що салат з авокадо з беконом підходить для легкого обіду, який і наситить і подарує естетичну насолоду. Хай щастить!
- Авокадо - 2 штуки
- Копчений бекон - 110 грам
- Зелений салат - 40 грам
- Помідори черрі - 12 штук
- Гірчиця zernistaya - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Пучок зеленої цибулі - 1/2 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Готуємо заправку. Для цього в каструльку кладемо гірчицю.
Потім додаємо винний оцет і оливкове масло. Все гарненько змішуємо.
У сухій сковорідці обсмажуємо нарізану тонкими смужками бекон.
До бекону додаємо черрі, розрізані на четвертинки.
Бекон з помідорами заливаємо гірчичною заправкою і тушкуємо все, постійно перемішуючи близько 5 хвилин.
Авокадо очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками.
На тарілку або в салатницю викладаємо зелене листя салату, зверху шматочки авокадо.
Зверху викладаємо обсмажений бекон з помідорами, прикрашаємо стрілками цибулі і подаємо до столу. Смачного!