Тости з авокадо і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Ранок - час швидких закусок. Мало у кого є можливість готувати складне. Але тим не менше деякі рецепти можуть здивувати. Головне - знайти правильне поєднання продуктів. Тут це вийшло.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати тости з авокадо і беконом. Свіжість додасть помідор, а родзинкою стане бальзамічний оцет. Хліб можете обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії, а краще запекти в тостері. Закуска вийшла ситної і швидкої. Це те, що потрібно на сніданок.
- Бекон - 3 скибочки
- Хліб для тостів - 2 скибочки
- Лимон - 1 часточка
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 60 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Підготуйте авокадо. Чистий, розділіть навпіл, видаліть кісточку, а потім подрібніть м'якоть вилкою. Додайте сік лимона, щоб м'якоть не потемніли.
2. Помідор наріжте кружальцями.
3. Хліб запікайте в тостері. В цей же час обсмажте бекон з обох сторін до хрусткої скоринки.
4. Потім авокадо намажте на хліб.
5. Далі викладіть шматочки бекону і помідор.
6. Покрийте тости сіллю, перцем і оцтом. Все готово! смачного сніданку!