Яєчня з беконом і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі цікавий варіант яєчні для сніданку. Дуже соковита, з хрусткими кусочками бекону і скибочками авокадо. Урізноманітніть Ваш сімейний сніданок!
Хрусткий бекон і ніжний авокадо відмінно поєднуються з яйцями. Не бійтеся додати в яєчню улюблені спеції, травички, пекучий перець. Пробуйте!
- Бекон - 2 скибочки
- Яйця - 2 штуки (великі)
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Авокадо - 1/4 штуки
1. Добре обсмажте бекон до хрусткого стану, поки з нього не випарується весь жир. Потім викладіть бекон на паперовий рушник.
2. У цій же сковороді залиште столову ложку жиру і вбийте яйця. Посоліть і готуйте до бажаної готовності яєць.
3. Авокадо очистіть і наріжте кубиком.
4. Подавайте яєчню, прикрасивши беконом і скибочкам авокадо.
5. Смачного!