Яєчня з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще, ніж яєчня з беконом на сніданок? Таке ситне блюдо допоможе вам не відчувати почуття голоду до самого обіду і дасть сил на весь день. Не дарма такий сніданок популярний в Англії.
Для приготування цієї страви вам знадобляться скибочки бекону або ж грудинки. За бажанням ви можете додати в яєчню будь-які інші овочі, крім цибулі, наприклад, солодкий перець або томати. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати яєчню з беконом, то просто прочитайте даний рецепт.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Бекон - 50 грам
- Цибуля - 30 грам
- Сіль, перець - За смаком
Бекон тонко наріжте. Якщо ви хочете надати пікантності вашій страві, то замість звичайного бекону можете використовувати копчену грудинку.
Розігрійте на плиті сковороду. Викладіть на неї бекон і обсмажуйте його з усіх боків до хрусткої скоринки. Масло в сковороду наливати не потрібно, бо бекон і так досить жирний.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте гострим ножем на тонкі півкільця. Потім додайте його в сковорідку до бекону і обсмажте протягом декількох хвилин, постійно помішуючи.
Вбийте в сковороду сирі курячі яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Потім накрийте кришкою і смажте яєчню на повільному вогні до повної готовності.