Салат з авокадо і сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Салат з авокадо і сьомги прикрасить ваш святковий стіл. Це незвичайне поєднання червоної риби і екзотичних фруктів не залишиться непоміченим. Такий салатик сподобається всім гостям без винятку.
Якщо ви хочете приготувати смачний і незвичайний салатик, то зверніть увагу на цей рецепт. Він вразить вас своїм глибоким і яскравим смаком. Таке блюдо не соромно поставити на святковий стіл. Середземноморська кухня припала до смаку багатьом. Тому дізнайтеся, як приготувати салат з авокадо і сьомги, і здивуєте все своїх гостей!
- Сьомга солона - 300 грам
- Авокадо - 1 штука
- Манго - 1 штука
- Рукола - 100 грам
- Вапно - 1 штука
- Кунжут - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 1/4 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Для салату вам знадобиться сьомга, яка повинна бути свіжою і малосольной. Також слід вибрати стиглий манго і авокадо, інакше вони не будуть такими яскравими в салаті.
Вимийте фрукти, очистіть їх від шкірки, дістаньте кісточки. Наріжте їх кубиками. Сьомгу також слід нарубати гострим ножем на невеликі квадратики. Рукколу вимийте і порвіть руками. Складіть всі інгредієнти в миску.
Тепер вам необхідно приготувати заправку до салату. Вона грає важливу роль в цій страві, тому в її склад входить так багато інгредієнтів. Змішайте в баночці (таким чином можна легко приготувати заправку, якщо закрити банку кришкою і потрясти її) сік лайма, оливкова олія, оцет, мідь, соєвий соус, гірчицю і мелений імбир.
Полийте вийшла заправкою салат, присипте кунжутним насінням. Посоліть за бажанням, додайте улюблені трави і спеції. Все ретельно перемішайте і подавайте до столу.