Рецепт Салат з авокадо і сьомги фото

Салат з авокадо і сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Салат з авокадо і сьомги прикрасить ваш святковий стіл. Це незвичайне поєднання червоної риби і екзотичних фруктів не залишиться непоміченим. Такий салатик сподобається всім гостям без винятку.

Опис приготування:

Якщо ви хочете приготувати смачний і незвичайний салатик, то зверніть увагу на цей рецепт. Він вразить вас своїм глибоким і яскравим смаком. Таке блюдо не соромно поставити на святковий стіл. Середземноморська кухня припала до смаку багатьом. Тому дізнайтеся, як приготувати салат з авокадо і сьомги, і здивуєте все своїх гостей!

  • Сьомга солона - 300 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Манго - 1 штука
  • Рукола - 100 грам
  • Вапно - 1 штука
  • Кунжут - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Імбир мелений - 1/4 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат з авокадо і сьомги - фото крок 1
Для салату вам знадобиться сьомга, яка повинна бути свіжою і малосольной. Також слід вибрати стиглий манго і авокадо, інакше вони не будуть такими яскравими в салаті.
салат з авокадо і сьомги - фото крок 2
Вимийте фрукти, очистіть їх від шкірки, дістаньте кісточки. Наріжте їх кубиками. Сьомгу також слід нарубати гострим ножем на невеликі квадратики. Рукколу вимийте і порвіть руками. Складіть всі інгредієнти в миску.
салат з авокадо і сьомги - фото крок 3
Тепер вам необхідно приготувати заправку до салату. Вона грає важливу роль в цій страві, тому в її склад входить так багато інгредієнтів. Змішайте в баночці (таким чином можна легко приготувати заправку, якщо закрити банку кришкою і потрясти її) сік лайма, оливкова олія, оцет, мідь, соєвий соус, гірчицю і мелений імбир.
салат з авокадо і сьомги - фото крок 4
Полийте вийшла заправкою салат, присипте кунжутним насінням. Посоліть за бажанням, додайте улюблені трави і спеції. Все ретельно перемішайте і подавайте до столу.

Схожі рецепти