Рецепт Салат з авокадо і редиски фото

Салат з авокадо і редиски
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Фрукти , Авокадо , Редис
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Ніжний і весняний, цей салат обов'язково підніме вам настрій. Авокадо надає страві креязикай смак, а редис робить його пікантним. Спробуйте цей чудовий салат всією сім'єю!

Опис приготування:

Цікавитесь, як приготувати салат з авокадо і редиски? Простий покроковий рецепт ви знайдете саме тут. Такий легкий салатик завжди буде доречним і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Так що приступайте до готування, не відкладаючи.

  • Листовий салат - 1 пучок
  • Редис - 1 пучок
  • Огірок - 2 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Кріп - 1/4 пучка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат з авокадо і редиски - фото крок 1
Вимийте огірки, наріжте їх кубиками. Якщо ви хочете, щоб салат вийшов більш ніжним, то перед тим, як нарізати огірки, очистіть їх від шкірки.
салат з авокадо і редиски - фото крок 2
Редис вимийте, srež'te в догляді за Бадилля. До речі, її ви можете не викидати, а також промити і використовувати для приготування салатів. Підготовлений редис наріжте тонкими слайсами.
салат з авокадо і редиски - фото крок 3
Авокадо вимийте і розріжте навпіл. Вийміть з нього кісточку. Очистіть обидві половинки фрукта від шкірки і наріжте соломкою або кубиками. Вибирайте стиглі плоди, так як зелені занадто тверді і не підходять для салату.
салат з авокадо і редиски - фото крок 4
Замочіть листя салату в холодній воді на кілька хвилин, потім ретельно промийте їх. Таким чином ви зможете позбутися від піску і бруду. Порвіть листя салату на довільні шматки руками.
салат з авокадо і редиски - фото крок 5
Кріп вимийте, обсушити і дрібно порубати ножем.
салат з авокадо і редиски - фото крок 6
Перекладіть всі інгредієнти в скляну миску з високими бортиками. Заправте салат сметаною, сіль і poperčite. Добре перемішайте салат, поставте його в холодильник на п'ять-десять хвилин, щоб він охолов. Подавайте порційно, прикрасивши кропом.

Схожі рецепти