Салат з редиски дайкон
(покроковий рецепт з фото)
Дайкон прийшов до нас зі Сходу. Якщо ви ще не пробували приготувати салат з редиски дайкон, - терміново потрібно це виправляти. Виходить дуже корисно і економно, не гірчить. Варто приготувати!
Рецепт приготування цієї страви японської кухні, а саме - салату з редиски дайкон, простий до неможливості, але мені дуже вже він подобається своєю нетривіальністю. Спробуйте і ви, зробіть ваш весняний раціон ще одним овочем з цікавими "сусідами" в салатах
- Dajkon - 1 штука (середніх розмірів)
- Капуста пекінська - 0, 5 штуки
- Кріп - 1 штука
- Горошок консервований - 100 грам
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Приготуйте продукти для салату. Ретельно вимийте овочі. З дайкона зніміть (як з редиски) тонким шаром шкірку. Горошок відцідити від рідини.
2. Очищений дайкон натріть на крупній тертці. Я часто використовую терку для овочів по-корейськи.
3. Пекінську капусту наріжте тонко.
4. Складіть інгредієнти салату в глибоку тару, приправити сіллю, поперчіть. Додайте майонез.
5. Перемішайте, салат готовий. Подавайте його до столу свіжоприготовленим. Смачного!