Салат з редьки дайкон
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, смачний і корисний салат з дайкона. Ця редька відмінно поєднується з овочами і фруктами, салати з неї виходять дуже соковитими і відмінно підходять до м'ясних жирних страв і морепродуктів.
Смачна і соковита редька дайкон відмінно поєднується з багатьма овочами та фруктами. Салати з дайкона готуються дуже легко і швидко. Я ж розповім вам, як приготувати один з найпростіших салатів з редьки дайкон. Інгредієнтів мінімум, часу на підготовку витратите дуже мало. Такий салат можна подати до добре просмажене шматочку м'яса або риби або просто перекусити їм зі шматочком обсмаженого хліба.
- Dajkon - 1/2 штуки
- Rediska - 4 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Цукор - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Зелень петрушки - 1 щіпка
Дайкон очищаємо від шкірки, намагаємося знімати її якомога тонше.
Редиску помиємо, відріжемо у неї кінчики.
Натираємо дайкон на середній тертці і злегка віджимаємо сік. Поливаємо редьку лимонним соком і перемішуємо.
Редиску теж натираємо на тертці, можна на крупній.
Змішуємо дайкон і редиску, додаємо сіль, цукор і перець за смаком. Перемішуємо зі сметаною.
Перекладаємо в салатник, посипаємо подрібненою зеленню петрушки і насолоджуємося.