Салат з бадилля редиски
(покроковий рецепт з фото)
Бадилля редиски чудово доповнить будь-який овочевий салат. У такій зелені маса вітамінів, тому вона надзвичайно корисна. Обов'язково спробуйте салат з бадиллям редиски, можливо, він стане вашим фаворитом!
Багато хто дивується коли я питаю, чи знають вони, як приготувати салат з бадилля редиски. Адже це насправді дуже просто, а смак салату буде ніжним і свіжим. Тому експериментуйте з інгредієнтами, і нехай на вашому столі завжди будуть корисні страви!
- Тя redisa - 2 пучка
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибулина - 1/2 штуки
- Йогурт - 100 грам
- Кріп - 1/4 пучка
- Гострий перець, сіль - За смаком
Бадилля редиски гарненько промийте під холодною проточною водою. Відокремте листя від черешків. Потім довільно порвіть їх руками.
Нарізаємо кубиками огірок і помідор. Покладіть овочі і бадилля в глибоку миску. Помідор краще взяти рожевий, такий сорт ідеально підходить для салатів, так як він м'ясистий за своєю структурою і має солодкуватий присмак.
Дрібно наріжте цибулю, додайте його в миску до овочів і бадиллі. Приправити сіллю і poperčite. Якщо ви не любите гострі страви, то перець можна виключити.
Заправте салат йогуртом, гарненько перемішайте. Придавите його зверху тарілкою, дайте настоятися в холодильнику 10-25 хвилин. Подавайте салат, прикрасивши його зеленню. Смачного!