Салат з капусти і редиски
(покроковий рецепт з фото)
Салат з капусти і редиски - легкий в плані засвоюваності організмом і простий у приготуванні салатик на обід або вечерю з свіженької молодий редиски і не менш свіжої білокачанної капусти.
Легкий вітамінний салатик припаде до смаку і дорослим, і дітям. У класичний рецепт салату з капусти і редиски ви можете вносити свої зміни і доповнення, в залежності від уподобань членів вашої родини. Робиться він швидко, калорій практично не містить - так що цілком підійде на вечерю. В принципі, рецепт салату з капусти і редиски неймовірно простий, але покрокові фотографії все одно не завадять Робіть, їжте і заряджайтеся вітамінами!
- Свіжа капуста - 400 грам
- Редис - 300 грам
- Петрушка зелень - 30 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
Дрібно шаткуємо капусту.
Трохи посолити і пам'ятаємо, щоб була трохи м'якше.
Редиску миємо й нарізаємо тонкими кільцями або півкільцями - в залежності від розміру.
Петрушку миємо й дрібно нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти для салату, солимо і поливаємо рослинним маслом.