Салат з яловичини і редиски
(покроковий рецепт з фото)
Коли я гостював в Імеретії (це регіон Грузії), в одному з будинків мене пригостили незвичним салатом з яловичини і редиски. Поєднання здалося мені дуже вдалим, і до цього дня вдома я готую цей салат.
Сьогодні я покажу вам, як зробити салат з яловичини і редиски за рецептом, який особисто я дізнався в Грузії, в сім'ї одних гостинних імеретінцев. Там цей салат дуже популярний взимку. Можливо, в якихось інших регіонах нашої білого світла теж готують такий салат, все-таки салат гранично простий і ґрунтується на поєднанні всього двох інгредієнтів - редису і яловичини. Втім, важливо не поскупитися і на спеції - тоді салат вийде дуже смачний.
- Редис - 400 грам
- Яловичина - 700 грам
- Майонез - 150 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком (рекомендовані спеції: пажитник, koriandr, перець чилі)
Редис вимити, відрізати жорсткі кінчики. Нашаткувати тонкою соломкою.
Яловичину розібрати на волокна.
У салатниці змішати яловичину і редис.
Додати спеції.
Додати майонез і добре перемішати.
Подавати в холодному вигляді.