Рецепт Салат «вибачте» фото

Салат «вибачте»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Досить простенький, але при цьому ситний і дуже апетитний салатик хочу запропонувати вам на замітку. Він чудово підійде як на кожен день, так і в якості святкової страви. Запам'ятовуйте рецепт!

Хочу розповісти вам, як приготувати салат "оленка" . Основні інгредієнти - шинка і гриби, в даному випадку смажені, але можна взяти мариновані, буде теж дуже класно. Блюдо виграє своїм незвичайним оформленням, так що, напевно, здивує ваших близьких і гостей.

  • Шинка - 250 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Огірок - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і майонез - За смаком
салат
1. Насамперед потрібно відварити яйця круто, остудити, очистити і натерти на тертці. Паралельно обсмажте на сковороді з рослинним маслом гриби з цибулею. Посоліть і поперчіть їх за смаком.
салат
2. Шинку наріжте невеликими кубиками і викладіть на тарілку для подачі. Трохи змастіть майонезом.
салат
3. Розподіліть рівним шаром гриби.
салат
4. Викладіть яйця, посоліть і промажте майонезом. Складайте салатик невеликою гіркою.
салат
5. Зверху - тертий сир. У такому вигляді приберіть салат на годину-дві в холодильник.
салат
6. А перед подачею наріжте кружальцями огірки і прикрасьте ними салат.
Смачного!

Схожі рецепти