Салат «вибачте»
(покроковий рецепт з фото)
Досить простенький, але при цьому ситний і дуже апетитний салатик хочу запропонувати вам на замітку. Він чудово підійде як на кожен день, так і в якості святкової страви. Запам'ятовуйте рецепт!
Хочу розповісти вам, як приготувати салат "оленка" . Основні інгредієнти - шинка і гриби, в даному випадку смажені, але можна взяти мариновані, буде теж дуже класно. Блюдо виграє своїм незвичайним оформленням, так що, напевно, здивує ваших близьких і гостей.
- Шинка - 250 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Огірок - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і майонез - За смаком
1. Насамперед потрібно відварити яйця круто, остудити, очистити і натерти на тертці. Паралельно обсмажте на сковороді з рослинним маслом гриби з цибулею. Посоліть і поперчіть їх за смаком.
2. Шинку наріжте невеликими кубиками і викладіть на тарілку для подачі. Трохи змастіть майонезом.
3. Розподіліть рівним шаром гриби.
4. Викладіть яйця, посоліть і промажте майонезом. Складайте салатик невеликою гіркою.
5. Зверху - тертий сир. У такому вигляді приберіть салат на годину-дві в холодильник.
6. А перед подачею наріжте кружальцями огірки і прикрасьте ними салат.
Смачного!
Смачного!