Рецепт Салат «Український» фото

Салат «Український»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже легкий, простий, корисний і смачний салат, а головне - бюджетний. Смак цього салату вас по-справжньому здивує! Спробуйте і переконайтеся самі!

Опис приготування:

Салат дуже простий, бюджетний, але вся родзинка в маринованому цибулі, він надає незвичайний смак салату. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати салат"Український" . Готуйте і радуйте рідних!

  • Морква - 2 штуки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Зелений горошок - 1 банку
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти. Морква і яйця відваріть до готовності, чистий.
салат
Морква, яйця, цибулю наріжте кубиками.
салат
Лук замаринуйте в винном уксусе, додайте дрібку цукру.
салат
Салат викладайте шарами, на одне велике блюдо, або порційно в салатники. Кожен шар злегка змащуйте майонезом.
1 шар - половина всієї моркви.
салат
2 шар- маринована цибуля.
салат
3 шар - половина зеленого горошку.
салат
4 шар - яйця.
салат
5 шар - морква.
салат
6 шар - зелений горошок.
салат
Салат"Український" готовий!
салат
Салат дуже простий, але дуже смачний. Смачного!

Схожі рецепти