Салат «Український» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Простий і доступний салат "український" на зиму, стане відмінною заготівлею, яка виручить вас в моменти браку часу на тривале приготування страв.
Салат прекрасно підійде не тільки до каші або будь-якого м'яса, але також його можна використовувати як заправку для супу або рагу. Така заготовка зробить ваші зимові страви яскравими і ароматними! Неодмінно підготуйте пару баночок салату про запас, впевнена, ви залишитеся задоволені результатом.
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Солодкий перець - 300 грам
- Помідори - 300 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть всі овочі, вимийте і злегка просушіть.
Моркву натріть на середній терці, цибулину наріжте кубиками.
Помідори наріжте невеликими кубиками, місце зростання плодоніжки видаліть.
Солодкий перець наріжте смужками або кубиками.
Прогрійте рослинне масло в сковороді, викладіть овочі, смажте пару хвилин.
Додайте до овочів томат, Тушіте 25 хвилин на невеликому вогні.
В кінці приготування додайте до овочів оцет. Розкладіть салат по стерильним банкам і відразу ж закатати. Поставте заготовку догори дном і укутайте, через добу приберіть в льох.
Смачного!