Рецепт Салат «Український» на зиму фото

Салат «Український» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий і доступний салат"Український" на зиму, стане відмінною заготівлею, яка виручить вас в моменти браку часу на тривале приготування страв.

Опис приготування:

Салат прекрасно підійде не тільки до каші або будь-якого м'яса, але також його можна використовувати як заправку для супу або рагу. Така заготовка зробить ваші зимові страви яскравими і ароматними! Неодмінно підготуйте пару баночок салату про запас, впевнена, ви залишитеся задоволені результатом.

  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Солодкий перець - 300 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Томатний сік - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Очистіть всі овочі, вимийте і злегка просушіть.
салат
Моркву натріть на середній терці, цибулину наріжте кубиками.
салат
Помідори наріжте невеликими кубиками, місце зростання плодоніжки видаліть.
салат
Солодкий перець наріжте смужками або кубиками.
салат
Прогрійте рослинне масло в сковороді, викладіть овочі, смажте пару хвилин.
салат
Додайте до овочів томат, Тушіте 25 хвилин на невеликому вогні.
салат
В кінці приготування додайте до овочів оцет. Розкладіть салат по стерильним банкам і відразу ж закатати. Поставте заготовку догори дном і укутайте, через добу приберіть в льох.
салат
Смачного!

Схожі рецепти