Салат «Собаче серце»
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
В новорічну ніч 2018 ми будемо зустрічати рік жовтого земляного собаки, пропоную з цього приводу приготувати легкий і смачний салат. Серце собаки яке? правильно, просте, відкрите і без секретів.
Я довго думала, як приготувати салат "собаче серце" . І вирішила зробити улюблений салатик зі свинячим серцем і свіжим огірочком. Прикрасила його консервованої кукурудзою, адже прийдешній рік - рік жовтого собаки, думаю, салатик просто зобов'язаний бути жовтим! Мені здається я попала господині року… З наступаючим!
- Серце (свиняче або яловиче) - 300 грам
- Свіжий огірок - 1 штука (якщо великий, то половинки досить)
- Яйце велике - 2 штуки
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Паприка - 1 штука (або болгарський солодкий перець)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Заздалегідь відваріть свиняче серце в підсоленій воді зі спеціями (перець горошком запашний і лавровий лист). Відваріть яйця. Вимийте огірок. Відкрийте банку кукурудзи і злийте рідину.
Поріжте невеликими кубиками паприку (болгарський перець) і серце.
Поріжте кубиками огірок і яйця.
Зберіть всі інгредієнти в салатник і додайте сіль, перець, трохи майонезу. Перемішайте.
На тарілку викладіть салат у вигляді серця.
Покрийте його тонким шаром майонезу, щоб краще приклеїлася кукурудза.
Одягніть салат в шубку з кукурудзи. Салат готовий! Настоюватися йому не потрібно. Гарних свят!