Салат «серце улюбленого»
(покроковий рецепт з фото)
Коли я приготувала салат "серце коханої" в перший раз, я виклала його у формі сердечка. Що ж, це дуже романтично, але повторюватися не стала. Полуниця, головний інгредієнт, тож у формі серця.
Рецепт салату "серце коханої" мені порадила подруга. Відмінний салат для сніданку, особливо в святковий для закоханих день. День знайомства або день св. Валентина. На щастя, Зараз в магазинах можна купити будь-яку ягоду, замороженої. Незалежно від пори року. Тому, раджу вам салат "серце коханої" і бажаю приємного апетиту.
- Полуниця - 0, 5 кілограма (можна заморожену.)
- Пучок салату - 1 штука
- Мигдаль - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Винний оцет 6% - 1 Чайна ложка
Змішайте в чашці сметану, цукор, мак і винний оцет. Відставте в сторону.
Дрібно нарубати мигдаль, але не подрібнюйте.
На тарілку викладіть листя салату.
Полуницю розріжте на четвертинки і розкладіть поверх салату.
Полийте сметаною заправкою і посипте мигдалем. Салат "серце коханої" готовий!