Ечпочмак для улюбленого
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобаються біляші, то і ечпочмак сподобається вам напевно! Спробуйте порадувати свою кохану людину смачними, апетитними і соковитими Ечпочмак з м'ясом. Ніхто перед ними не підвалини!
Ця випічка прийшла до нас зі східних країн. Вона унікальна тим, що може вважатися практично самостійним гарячою стравою, адже в ній присутній і м'ясо, м бульйон, і тісто. Це дуже ситно і соковито.
Обов'язково спробуйте це блюдо, а м'ясо для нього можете використовувати будь-який. Дивіться, як приготувати ечпочмак для улюбленого.
- Борошно - 4-5 склянок
- Молоко - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Масло або маргарин - 200 грам
- М'ясо - 500-600 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 3-4 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Бульйон - 1 Склянка
Підготуйте інгредієнти.
Картоплю почистіть і поріжте маленькими кубиками. Цибуля теж поріжте дрібними кубиками.
Курку порубати так само, як і овочі. Всі інгредієнти повинні бути порізані дрібно і однаково, тоді і начинка вийде смачніше.
Курку порубати так само, як і овочі. Всі інгредієнти повинні бути порізані дрібно і однаково, тоді і начинка вийде смачніше.
Змішайте курку з картоплею і цибулею, сіль і poperčite.
Розтопіть півпачки маргарину.
Додайте до розтопленого маргарину борошно, яйця і влийте молоко.
Додати сіль і перемішати.
Замісити густе тісто, в міру еластичне, але щоб до рук не липнуло.
Розділити тісто на три частини, витягніть їх в ковбаски і розріжте на невеликі шматочки.
На присипаної борошном поверхні розкачайте кожен шматочок в невелике коло. Можете обрізати краю за допомогою тарілки або склянки.
На присипаної борошном поверхні розкачайте кожен шматочок в невелике коло. Можете обрізати краю за допомогою тарілки або склянки.
У центр гуртка викладіть трохи начинки.
Заліпіть краю з трьох сторін, щоб вийшов трикутник.
У центрі залиште невеликий отвір.
Розігрійте духовку до 190-200 З.
Перед випічкою в центр кожного трикутника додайте шматочок вершкового масла.
Надішліть випікатися на 45-60 хвилин (час залежить від духовки).
Перед випічкою в центр кожного трикутника додайте шматочок вершкового масла.
Надішліть випікатися на 45-60 хвилин (час залежить від духовки).
Для 10 хвилин до закінчення - влийте в отвір Ечпочмак по ложці бульйону для соковитості готового блюда.
Щоб тісто залишилося ніжним, змастіть випічку жовтком.
Готові ечпочмакі для улюбленого подавайте прямо з печі. Смачного!
Готові ечпочмакі для улюбленого подавайте прямо з печі. Смачного!