Салат «серце ангела»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "серце ангела" - дуже простий як в приготуванні, так і по набору інгредієнтів, але виходить він дуже смачним, соковитим, ніжним, легким. Його обов'язково слід спробувати!
У цьому салаті всього 4 інгредієнта, але кожен з них надає неповторний смак. Куряча грудка, твердий сир, яблука і червона ікра - це відмінне поєднання! Особливою привабливості салату надає форма серця, якщо його додатково прикрасити, салат буде чудово виглядати на святковому столі.
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Сир твердий - 80 грам
- Яблука - 2-3 штук
- Ікра червона - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки заздалегідь відварити в підсоленій воді до готовності і остудіть.
Курячі грудки дрібно наріжте і викладіть на велику плоску тарілку, надавши їй форму серця. Ідеально, якщо у вас є формувальне кільце у вигляді серця, але і без нього можна обійтися.
Наступний шар - яблука, натерті на дрібній тертці. Яблука я натираю, не очищаючи і обов'язково скроплюю лимонним соком, щоб вони не потемніли. Зверху яблука покрийте сіточкою з майонезу.
Твердий сир натріть на дрібній тертці і викладіть третім шаром. Покрийте невеликою кількістю майонезу.
Останній шар - Червона ікра. Серце відразу стало виглядати дуже ефектно і апетитно.
По краях салат можна прикрасити по своєму смаку - у мене це дрібно порізана зелень, можна викласти мариновану кукурудзу, мариновані грибочки, а можна обкласти червоною ікрою повністю весь салат.
Смачного!