Рецепт Торт «сльози ангела» фото

Торт «сльози ангела»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

"Фішкою" цього незвичайного святкового торта є невеликі крапельки, нагадують сльозинки ангела. Це не тільки естетично красиво, але і дуже смачно. Здивуйте своїх близьких класним десертом!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати торт"Сльози ангела" в домашніх умовах. Уважно читайте наведеному нижче рецептом, щоб вийшов такий же смачний і красивий тортик. Особливо ретельно поставтеся до моменту приготування суфле, адже якщо його недостатньо добре збити"слізки" можуть не проявитися на поверхні десерту. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки(+ 0, 5 склянки цукру для начинки)
  • Яйце - 1 штука(+ 3 жовтка для начинки, + 3 білка для суфле)
  • Сир - 500 грам
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 100 грам
  • Ваніль - 1 За смаком
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
торт
Змішайте борошно з розпушувачем і дрібно порубати разом з охолодженим маслом. Паралельно збиваємо яйця з цукром. Перемішуємо зазначені вище інгредієнти, замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник на півгодини.
торт
Витягуємо тісто з холодильника, укладаємо його в роз'ємну форму, сформувавши бортики. Перемішуємо в блендері: цукор, сир, жовтки, манку і ваніль. Викладаємо на тісто сирну начинку.
торт
Розрівнюємо начинку. Випікаємо в духовці 30 хвилин при температурі в 180 градусів.
торт
Поки основа печеться, приготуємо суфле. Ретельно збиваємо білки в міцну піну, підсипаючи до них цукрову пудру. Витягуємо форму з духовки, викладаємо зверху суфле. Випікаємо все разом ще 15 хвилин.
торт
Після випікання відкриваємо дверцята духовки і залишаємо торт остигати. Приблизно через годину на поверхні почнуть з'являтися"слізки" .
торт
Смачного!

Схожі рецепти