Сирний торт «сльози ангела»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний і красивий торт "сльози ангела" . Особливістю цього тортика є невеликі крапельки-сльозинки, які виступають на поверхні, відразу ж після випічки. Торт підійде на День Народження.
Існує безліч варіантів приготування сирного торта "сльози ангела" в домашніх умовах. Мій варіант приготування досить простий і, як мені здається, легкий. Десерт ідеально підходить на свята, а особливо на День Народження для дівчини, дружини або мами. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 80 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки(+ 0, 5 склянки для начинки)
- Сир - 500 грам
- Жовтки яєчні - 3 штуки
- Ванілін - 1 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Крем - 100 грам
- Яєчні білки - 3 штуки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
Просіваємо борошно з розпушувачем, потім розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом. Яйце збиваємо з цукром. З'єднуємо інгредієнти і замішуємо тісто, потім загортаємо його в харчову плівку і поміщаємо в холодильник на 25 хвилин. Після чого розгортає тісто і укладаємо його в форму (25 см.), формуємо бортики.
Приготовим начинку. Змішуємо в глибокій ємності: сир, сметану, жовтки, ванілін, манку і 0, 5 склянки цукру. Отриману начинку розкладаємо на тісто. Випікаємо в духовці 35 хвилин, температура - 180 градусів.
Приготуємо суфле. Ретельно збиваємо білки з цукровою пудрою. Коли спечеться корж з начинкою, викладаємо зверху суфле і ставимо торт в духовку ще на 15 хвилин.
Витягуємо з духовки і чекаємо, поки торт охолоне.
Через деякий час на поверхні з'являться невеликі крапельки, це і є "сльози ангела" . Смачного!