Рецепт Сирний торт «сльози ангела» фото

Сирний торт «сльози ангела»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже ніжний і красивий торт"Сльози ангела" . Особливістю цього тортика є невеликі крапельки-сльозинки, які виступають на поверхні, відразу ж після випічки. Торт підійде на День Народження.

Опис приготування:

Існує безліч варіантів приготування сирного торта"Сльози ангела" в домашніх умовах. Мій варіант приготування досить простий і, як мені здається, легкий. Десерт ідеально підходить на свята, а особливо на День Народження для дівчини, дружини або мами. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки(+ 0, 5 склянки для начинки)
  • Сир - 500 грам
  • Жовтки яєчні - 3 штуки
  • Ванілін - 1 грам
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 100 грам
  • Яєчні білки - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
сирний торт
Просіваємо борошно з розпушувачем, потім розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом. Яйце збиваємо з цукром. З'єднуємо інгредієнти і замішуємо тісто, потім загортаємо його в харчову плівку і поміщаємо в холодильник на 25 хвилин. Після чого розгортає тісто і укладаємо його в форму (25 см.), формуємо бортики.
сирний торт
Приготовим начинку. Змішуємо в глибокій ємності: сир, сметану, жовтки, ванілін, манку і 0, 5 склянки цукру. Отриману начинку розкладаємо на тісто. Випікаємо в духовці 35 хвилин, температура - 180 градусів.
сирний торт
Приготуємо суфле. Ретельно збиваємо білки з цукровою пудрою. Коли спечеться корж з начинкою, викладаємо зверху суфле і ставимо торт в духовку ще на 15 хвилин.
сирний торт
Витягуємо з духовки і чекаємо, поки торт охолоне.
сирний торт
Через деякий час на поверхні з'являться невеликі крапельки, це і є"Сльози ангела" . Смачного!

Схожі рецепти