Сирний Пай «сльози Ангела»
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачний, легкий, корисний і низькокалорійний сирний пай! ! У пай можна додавати в сирний шар різні фрукти або цедру. Дуже смачно з грушею.
Кількість порцій: 8
Для приготування паю нам знадобитися наступне: для основи:
1 ст борошна
1 ч.Л розпушувача
80 г масла
2 ст.Л Цукор
1 невелике яйце
1 ст борошна
1 ч.Л розпушувача
80 г масла
2 ст.Л Цукор
1 невелике яйце
Для начинки:
500 г сиру
0, 5 ст сахара
3 жовтка
1 ст.Л манки
100 г сметани або густих вершків
Ваніль
Для суфле:
3 білка
5 ст.Л цукрової пудри
Готовим основу: борошно (г 200) змішуємо з розпушувачем (1 ç.l), розтопленим вершковим маслом (80 г), 1 яйцем і 2 С.Л. Сахара.
Вимішуємо тісто, формуємо колобок і відправляємо його в пакеті в холодильник на 30 хвилин!
Поки тісто відпочиває в холодильнику готуємо начинку! Викладаємо в глибоку миску 3 пачки сиру, 3 жовтка, 100 г пісочний, 1 с.Л.Манкі і 100 гр йогурту( можна сметану або вершки).
Збиваємо начинку блендером до однорідного стану. ( начинка може бути як густий, так і рідкуватої- все залежить від сиру і йогурту).
Дістаємо наше тісто з холодильника і викладаємо у форму змащену маслом.
Розтягуємо тісто і формуємо бортики.
Викладаємо на тісто начинку і відправляємо в духовку. Випікати при тим. 180 г. Протягом 30 хв.
Білки збиваємо до круті піків ( хвилин 5). Вони повинні випливати при перевертанні. І викладаємо їх на нашу начинку( можна викласти пагорбами, а можна як на фото трояндочку) Ставимо в духовку і печемо ще хвилин 15 до золотистого кольору.
Трояндочку формуємо звичайної ложкою.
Як тільки суфле буде золотистого кольору, виймаємо з духовки і залишаємо остигати при кімнатній температурі
Через деякий час починають з'являтися слізки.