Сирний пай
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.
Для тих, хто не знає, пай - це такий простий пиріг. Варіантів подібної випічки багато. Ви навіть самі можете придумати свій рецепт, трохи змінюючи класичний склад. Отже, дивіться мій варіант.
Опис приготування:
Сьогодні вирішила написати для вас, як приготувати сирний пай. Відмінний варіант десерту, який не сильно зашкодить фігурі. Він робиться на основі пшеничних пластівців, а ось муки в ньому зовсім немає. Це ще один плюс на користь дієтичного харчування. Корисний перекус, та ще й просто випікається. Його варто спробувати.
- Сир 18% - 500 грам
- Пшеничні пластівці - 100 грам
- Ізюм - 30 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
Сир подрібніть за допомогою блендера. Додайте до нього яйця, пластівці, мед, молоко. Замішайте все в єдину консистенцію.
Подрібніть волоські горіхи. Додайте їх разом з родзинками в тісто.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть жароміцних форму вершковим маслом і викладіть в неї тісто.
Запікайте пай протягом 35 хвилин. Приємною дегустації!