Сирний пай
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не знає, пай - це такий простий пиріг. Варіантів подібної випічки багато. Ви навіть самі можете придумати свій рецепт, трохи змінюючи класичний склад. Отже, дивіться мій варіант.
Сьогодні вирішила написати для вас, як приготувати сирний пай. Відмінний варіант десерту, який не сильно зашкодить фігурі. Він робиться на основі пшеничних пластівців, а ось муки в ньому зовсім немає. Це ще один плюс на користь дієтичного харчування. Корисний перекус, та ще й просто випікається. Його варто спробувати.
- Сир 18% - 500 грам
- Пшеничні пластівці - 100 грам
- Ізюм - 30 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам

Сир подрібніть за допомогою блендера. Додайте до нього яйця, пластівці, мед, молоко. Замішайте все в єдину консистенцію.

Подрібніть волоські горіхи. Додайте їх разом з родзинками в тісто.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть жароміцних форму вершковим маслом і викладіть в неї тісто.

Запікайте пай протягом 35 хвилин. Приємною дегустації!