Салат «смарагдова зелень»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Цей рецепт приготування салату"Смарагдова зелень" включає в себе відразу дві"родзинки" , по перше, він смачний, корисний і дієтичний, а по-друге, саме оформлення радує око! Спробуйте, смачно!
Опис приготування:
Поспішаю з вами поділитися новим простим рецептом салату"Смарагдова зелень" . Виходить дійсно смачний і корисний салат, від якого видужає неможливо (звичайно, якщо не з'їдати обидві"кошики" салату в поодинці). А таке оригінальне оформлення я підгледіла в одному кафе, тепер часто перед приходом гостей зловживаю таким ось способом. Спробуйте!
- Грейпфрут - 1 штука
- Асорті овочеве - 200 грам (або ж просто кукурудза, стручковая фасоль, морквина і солодкий перець в приблизно рівних пропорціях)
- Горошок консервований - 200 грам (або свіжий)
- Мал - 150 грам
- Крем nezhirnaya - 200 грам (або йогурт, або кефір)
- Ківі - 1 штука
- Зелень - 1 штука(1 пучок)
1. Мал і заморожену суміш відваримо, можна навіть разом, головне - щоб рис вийшов розсипчастим. Сюди ж додамо горошок, перемішаємо і чекаємо, поки охолоне.
2. Тим часом підготуємо"кошик" . Помело моєму, розрізаємо навпіл і виймаємо м'якоть. Її, до речі, измельчим і додамо в салат.
3. Коли вже салатна суміш охолоне - вливаємо сметану, перемішаємо, і додамо подрібнену зелень, сіль і спеції за смаком.
4. Ківі нарізаємо кружечками, і за допомогою зубочисток приколює по колу до"кошику" з помело. Наповнюємо кошики салатом і подаємо!