Рецепт Сніданок «смарагдова» з оселедця фото

Сніданок «смарагдова» з оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Оселедець, Плавлений сир
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На святковий стіл, Фуршет

Сьогодні розповім оригінальний спосіб, як приготувати закуску з оселедцем "ізумрудну" . Ваші гості відразу і не зрозуміють, що це таке! Здивуйте їх не тільки ніжним смаком, але і особливою подачею блюда.

Обов'язково добре очистіть оселедець, щоб в закусці не попалися кісточки. Завдяки маслу, плавленого сиру і яйцям це блюдо виходить дуже ніжним. Прикрасити його можна стрілками зеленого лука, він завжди відмінно поєднується з оселедцем.

  • Оселедець - 1 штука
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
  • Гранат - 1 штука (для прикраси)
шведський
2. Яйця і картоплю заздалегідь відваріть і остудіть. Натріть їх на крупній тертці.
шведський
6. Прикрасьте закуску зернами граната - і вона завершена!

Схожі рецепти