Рецепт Сніданок «смарагдова» з оселедця фото

Сніданок «смарагдова» з оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Оселедець , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні розповім оригінальний спосіб, як приготувати закуску з оселедцем"Ізумрудну" . Ваші гості відразу і не зрозуміють, що це таке! Здивуйте їх не тільки ніжним смаком, але і особливою подачею блюда.

Опис приготування:

Обов'язково добре очистіть оселедець, щоб в закусці не попалися кісточки. Завдяки маслу, плавленого сиру і яйцям це блюдо виходить дуже ніжним. Прикрасити його можна стрілками зеленого лука, він завжди відмінно поєднується з оселедцем.

  • Оселедець - 1 штука
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
  • Гранат - 1 штука (для прикраси)
шведський & Quot; Смарагдова
1. Очистіть оселедець, видаліть реберні кістки. Наріжте філе дрібними кубиками.
шведський & Quot; Смарагдова
2. Яйця і картоплю заздалегідь відваріть і остудіть. Натріть їх на крупній тертці.
шведський & Quot; Смарагдова
3. З'єднайте картопля, яйця і плавлений сир. Розімніть їх виделкою до однорідного стану.
шведський & Quot; Смарагдова
4. У цю масу відправте оселедець, чорний перець і розм'якшене вершкове масло. Потім поставте все в холодильник на 5-10 хвилин.
шведський & Quot; Смарагдова
5. Дрібно наріжте кріп. Вологими руками сформуйте невелику кульку, обваляйте його в кропі.
шведський & Quot; Смарагдова
6. Прикрасьте закуску зернами граната - і вона завершена!

Схожі рецепти