Сніданок «смарагдова» з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.
Сьогодні розповім оригінальний спосіб, як приготувати закуску з оселедцем"Ізумрудну" . Ваші гості відразу і не зрозуміють, що це таке! Здивуйте їх не тільки ніжним смаком, але і особливою подачею блюда.
Опис приготування:
Обов'язково добре очистіть оселедець, щоб в закусці не попалися кісточки. Завдяки маслу, плавленого сиру і яйцям це блюдо виходить дуже ніжним. Прикрасити його можна стрілками зеленого лука, він завжди відмінно поєднується з оселедцем.
- Оселедець - 1 штука
- Плавлений сир - 100 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 2-3 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Гранат - 1 штука (для прикраси)
1. Очистіть оселедець, видаліть реберні кістки. Наріжте філе дрібними кубиками.
2. Яйця і картоплю заздалегідь відваріть і остудіть. Натріть їх на крупній тертці.
3. З'єднайте картопля, яйця і плавлений сир. Розімніть їх виделкою до однорідного стану.
4. У цю масу відправте оселедець, чорний перець і розм'якшене вершкове масло. Потім поставте все в холодильник на 5-10 хвилин.
5. Дрібно наріжте кріп. Вологими руками сформуйте невелику кульку, обваляйте його в кропі.
6. Прикрасьте закуску зернами граната - і вона завершена!