Сніданок «смарагдова» з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім оригінальний спосіб, як приготувати закуску з оселедцем "ізумрудну" . Ваші гості відразу і не зрозуміють, що це таке! Здивуйте їх не тільки ніжним смаком, але і особливою подачею блюда.
Обов'язково добре очистіть оселедець, щоб в закусці не попалися кісточки. Завдяки маслу, плавленого сиру і яйцям це блюдо виходить дуже ніжним. Прикрасити його можна стрілками зеленого лука, він завжди відмінно поєднується з оселедцем.
- Оселедець - 1 штука
- Плавлений сир - 100 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 2-3 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Гранат - 1 штука (для прикраси)
2. Яйця і картоплю заздалегідь відваріть і остудіть. Натріть їх на крупній тертці.
6. Прикрасьте закуску зернами граната - і вона завершена!