Рецепт Торт «смарагдова Камея» фото

Торт «смарагдова Камея»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Банан , Ківі
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати торт "смарагдова Камея"! Дуже красивий, смачний, але при цьому легкий - як на смак (немає жирного крему), так і щодо приготування. Рекомендую!

Опис приготування:

Така ось цікавинка десерт, як торт "смарагдова Камея" в домашніх умовах зможе приготувати взагалі будь-яка людина. Це просто дивно - наскільки така"Камея" прикрашає святковий стіл і при цьому готується настільки просто, що диву даєшся! розповідаю, як приготувати торт "смарагдова Камея"!

  • Крекер - 300 грам
  • Банани - 1 кілограм
  • Крем - 300 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Ківі - 2 штуки
  • Шоколад - 50 грам
  • Горіхи - 100 грам
торт
1. Желатин відразу розводимо водою, як зазначено на упаковці.
торт
2. Форму застилає поліетиленом, щоб краю були назовні, і викладаємо один шар крекеру.
торт
3. Потім ріжемо і викладаємо банани.
торт
4. Потім - знову крекер. Так робити, поки інгредієнти не закінчаться.
торт
5. Цукор збиваємо зі сметаною, поки цукор не розчиниться. Розводимо в цій суміші настояний желатин.
торт
6. Виливаємо цю суміш на наш торт.
торт
7. А тепер краю пакета загортаємо всередину, і поміщаємо наверх миски прес. Залишимо торт в холодильнику на ніч.
торт
8. А потім дістаємо, перевертаємо, і прикрашаємо шматочками ківі, тертими горішками і шоколадом. Готово!

Схожі рецепти