Торт «смарагдова Камея»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати торт "смарагдова Камея"! Дуже красивий, смачний, але при цьому легкий - як на смак (немає жирного крему), так і щодо приготування. Рекомендую!
Така ось цікавинка десерт, як торт "смарагдова Камея" в домашніх умовах зможе приготувати взагалі будь-яка людина. Це просто дивно - наскільки така "камея" прикрашає святковий стіл і при цьому готується настільки просто, що диву даєшся! розповідаю, як приготувати торт "смарагдова Камея"!
- Крекер - 300 грам
- Банани - 1 кілограм
- Крем - 300 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Ківі - 2 штуки
- Шоколад - 50 грам
- Горіхи - 100 грам
1. Желатин відразу розводимо водою, як зазначено на упаковці.
2. Форму застилає поліетиленом, щоб краю були назовні, і викладаємо один шар крекеру.
3. Потім ріжемо і викладаємо банани.
4. Потім - знову крекер. Так робити, поки інгредієнти не закінчаться.
5. Цукор збиваємо зі сметаною, поки цукор не розчиниться. Розводимо в цій суміші настояний желатин.
6. Виливаємо цю суміш на наш торт.
7. А тепер краю пакета загортаємо всередину, і поміщаємо наверх миски прес. Залишимо торт в холодильнику на ніч.
8. А потім дістаємо, перевертаємо, і прикрашаємо шматочками ківі, тертими горішками і шоколадом. Готово!