Рецепт Салат «ситний» фото

Салат «ситний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Печінка , Морква , Огірок
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Обід за 30 хвилин
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Приготуйте ситний салат з печінки, моркви і солоненьке огірочків. Швидко, просто і неймовірно смачно!

Опис приготування:

Салат готується швидко і просто. Натріть на тертці моркву. Измельчит варену печінку, солоні огірки, зелень. Заправте майонезом і подавайте. Смачного!

  • Печінка куряча відварна - 300 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Огірки солені - 4 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
салат
1. Для приготування салату"Ситний" очистіть і натріть на крупній тертці сиру моркву. Отриману морква помістіть в салатник.
салат
2. Відварну курячу печінку наріжте на невеликі шматочки. Додайте в салатник. Уточню: курячу печінку слід просто відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин.
салат
3. Солоні огірочки натріть на тертці або дрібно наріжте ножем. Подрібнені огірочки додайте в салатник.
салат
4. Зелень петрушки або іншу зелень (доступну вам) наріжте дрібно. Додайте в салатник.
салат
5. Заправте салат майонезом або грецьким йогуртом (без добавок). Перемішайте. Додайте в салат спеції і сіль. Знову перемішайте.
салат
6. Подайте салат до столу, розклавши його по порційних салатник.

Схожі рецепти