Салат «ситний»
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ситний салат з печінки, моркви і солоненьке огірочків. Швидко, просто і неймовірно смачно!
Салат готується швидко і просто. Натріть на тертці моркву. Измельчит варену печінку, солоні огірки, зелень. Заправте майонезом і подавайте. Смачного!
- Печінка куряча відварна - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Огірки солені - 4 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком

1. Для приготування салату "ситний" очистіть і натріть на крупній тертці сиру моркву. Отриману морква помістіть в салатник.

2. Відварну курячу печінку наріжте на невеликі шматочки. Додайте в салатник. Уточню: курячу печінку слід просто відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин.

3. Солоні огірочки натріть на тертці або дрібно наріжте ножем. Подрібнені огірочки додайте в салатник.

4. Зелень петрушки або іншу зелень (доступну вам) наріжте дрібно. Додайте в салатник.

5. Заправте салат майонезом або грецьким йогуртом (без добавок). Перемішайте. Додайте в салат спеції і сіль. Знову перемішайте.

6. Подайте салат до столу, розклавши його по порційних салатник.