Салат «ситний»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.
Приготуйте ситний салат з печінки, моркви і солоненьке огірочків. Швидко, просто і неймовірно смачно!
Опис приготування:
Салат готується швидко і просто. Натріть на тертці моркву. Измельчит варену печінку, солоні огірки, зелень. Заправте майонезом і подавайте. Смачного!
- Печінка куряча відварна - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Огірки солені - 4 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
1. Для приготування салату"Ситний" очистіть і натріть на крупній тертці сиру моркву. Отриману морква помістіть в салатник.
2. Відварну курячу печінку наріжте на невеликі шматочки. Додайте в салатник. Уточню: курячу печінку слід просто відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин.
3. Солоні огірочки натріть на тертці або дрібно наріжте ножем. Подрібнені огірочки додайте в салатник.
4. Зелень петрушки або іншу зелень (доступну вам) наріжте дрібно. Додайте в салатник.
5. Заправте салат майонезом або грецьким йогуртом (без добавок). Перемішайте. Додайте в салат спеції і сіль. Знову перемішайте.
6. Подайте салат до столу, розклавши його по порційних салатник.