Рецепт Салат «шахрайка» фото

Салат «шахрайка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Для любителів яблук і консервованої кукурудзи пропоную простий і швидкий в приготуванні салат. Чим він зобов'язаний такої назви сказати не можу, на смакових якостях це не відбивається. Пробуйте!

Опис приготування:

У салаті дуже цікаве поєднання продуктів. Лук надає невелику гостроту, відварені яйця ніжність і бархатистість, кукурудза і яблуко солодкість, а гриби свій неповторний смак. Такий салат можна приготувати шарами, але повинна вас попередити, що конструкція дуже нестабільна, якщо Ви будете викладати інгредієнти в салатну кільце. Простіше вже це зробити в тарілці. А ще краще вчинити, як я - перемішати всі інгредієнти.

  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Печериці - 150 грам
  • Майонез - 80 мілілітрів
  • Гірчиця столова - 1/4 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 5 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
салат
Одне невелике яблуко помийте, очистіть, видаліть серцевину і дрібно наріжте. Половину цибулини наріжте дрібними кубиками, додайте до яблука.
салат
В яблуко з цибулею додайте гірчицю. Полийте лимонним соком і перемішайте.
салат
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і дрібно наріжте. Викладіть в миску.
салат
Додайте яблуко з цибулею.
салат
І консервовану кукурудзу.
салат
Печериці очистіть, викладіть в каструлю і залийте водою. Варіть 7-8 хвилин з моменту закипання. Після дістаньте гриби з каструлі, охолодитися і narež'te.
салат
Додайте нарізану петрушку. Салат посоліть за смаком, заправте майонезом і перемішайте.
салат
Салат готовий, подавайте на закуску.

Схожі рецепти