Рецепт Салат «середземноморський» без майонезу фото

Салат «середземноморський» без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Фета
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

Розповім вам, як приготувати салат "середземноморський" без майонезу, дуже смачний і апетитний салатик з хрусткою зеленню і ніжним сиром "фета" . Такий салат відмінно підійде любителям маслин.

Салати - це, мабуть, найлегше блюдо, яке можна приготувати в якості вечері. Середземноморський смак і аромат цього салату надають маслини і сир "фета", який використовується для прикраси салату. Обов'язково додайте в заправку трохи меду, він створить приємний контраст на тлі злегка терпких листя салату.

  • Салат - 50-70 грам
  • Помідор - 180-200 грам
  • Перець - 180-200 грам
  • Маслини без кісточок - 80-100 грам
  • Фета - 200 грам
  • Кріп рубаний - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
салат
1. Фету розімніть вилкою, змішайте з рубаним кропом і сформуйте невеликі кульки. Руками подрібніть листя салату. Наріжте томати кубиками і солодкий болгарський перець, додайте до салату.
салат
2. Додайте маслини без кісточок. Приготуйте заправку: оливкова олія змішайте з лимонним соком, медом і сіллю. Добре перемішайте і заправте салат.
салат
3. Зверху прикрасьте кульками з фети. Смачного!

Схожі рецепти