Салат «Семенівна»
(покроковий рецепт з фото)
Салат поєднує в собі багато різноманітних смаків. В основі салату капуста і морква, але завдяки кукурудзі і ковбасі салат виходить ситним. Для заправки можна використовувати сметану з гірчицею.
Можна коригувати кількість інгредієнтів на свій смак, додаючи більше моркви, кукурудзи або ковбаси. Для заправки можна взяти майонез або з'єднати сметану з гірчицею, як в даному варіанті.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Кукурудза - 200 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Крем - 150 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Кріп - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Чорний перець - За смаком
Підготуємо інгредієнти для салату.
Капусту шаткуємо тонко і висипаємо в миску.
Додаємо терту моркву.
Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками і додаємо в салат.
З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Кукурудзу насипаємо в миску до решти інгредієнтів.
Додаємо крабові палички, нарізані смужками.
Нарізаємо соломкою копчену ковбасу і відправляємо в миску.
Для заправки використовуємо сметану і гірчицю. Сіль додаємо до смаку.
Залишається порізати зелень, додати її в салат і все перемішати.
Салат "семенівна" готовий. Пригощайтеся!