Рецепт Салат «Семенівна» фото

Салат «Семенівна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Ковбаса, Крабові палички
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салат поєднує в собі багато різноманітних смаків. В основі салату капуста і морква, але завдяки кукурудзі і ковбасі салат виходить ситним. Для заправки можна використовувати сметану з гірчицею.

Можна коригувати кількість інгредієнтів на свій смак, додаючи більше моркви, кукурудзи або ковбаси. Для заправки можна взяти майонез або з'єднати сметану з гірчицею, як в даному варіанті.

  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Кукурудза - 200 грам
  • Крабові палички - 100 грам
  • Ковбаса копчена - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кріп - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Чорний перець - За смаком
салат
Підготуємо інгредієнти для салату.
салат
Капусту шаткуємо тонко і висипаємо в миску.
салат
Додаємо терту моркву.
салат
Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками і додаємо в салат.
салат
З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Кукурудзу насипаємо в миску до решти інгредієнтів.
салат
Додаємо крабові палички, нарізані смужками.
салат
Нарізаємо соломкою копчену ковбасу і відправляємо в миску.
салат
Для заправки використовуємо сметану і гірчицю. Сіль додаємо до смаку.
салат
Залишається порізати зелень, додати її в салат і все перемішати.
салат
Салат "семенівна" готовий. Пригощайтеся!

Схожі рецепти