Рецепт Салат «Садко» фото

Салат «Садко»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Форель
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

Пропоную вам приготувати на святковий стіл ситний салат під назвою "садко" . У ньому поєднуються солона форель, відварені яйця, сир, помідори і цибулю, а в якості заправки використаний майонез.

Відтоді, як моя мама розповіла мені, як приготувати салат "садко", я не перестаю дивуватися легкості приготування і одночасно відмінному смаку цього салату. Його особливістю є спосіб подачі: найкраще піднести такий салат в невеликих склянках. Раджу використовувати приготовлений в домашніх умовах майонез, щоб салат був більш корисним. Якщо ви не любитель солоних салатів, можна взяти звичайну несолону форель, салат теж вийде дуже смачним.

  • Солона форель - 150 грам
  • Сир - 60 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Цибуля - 40 грам
  • Майонез - 40 грам
  • Оцет 6% - 15 грам
  • Цукор - 15 грам
  • Вода - 70-80 грам
  • Яйце відварне - 3 штуки
салат
1. Половину цибулини наріжте невеликими шматочками, додайте оцет, цукор і залийте теплою кип'яченою водою. Розмішайте до розчинення цукру і залиште на 15 хвилин. Яйця розділіть на білки і жовтки, натріть окремо на дрібній тертці.
салат
2. Помідори розрізати, очистіть від насіння і наріжте невеликими кубиками. Сир натріть на дрібній тертці. Солону форель наріжте кубиками. Цибуля відіжміть від маринаду. До білку додайте майонез, поперчіть і підсолити за смаком.
салат
3. Сир також змішайте з майонезом. Викладіть шар білків в стакан, потім - помідори, сир, цибуля, рибу і жовтки. Прикрасьте тонким шаром майонезу і зеленню. Поставте салат в холодильник на 1 час. Смачного!

Схожі рецепти