Рецепт Салат «Садко» фото

Салат «Садко»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Форель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную вам приготувати на святковий стіл ситний салат під назвою"Садко" . У ньому поєднуються солона форель, відварені яйця, сир, помідори і цибулю, а в якості заправки використаний майонез.

Опис приготування:

Відтоді, як моя мама розповіла мені, як приготувати салат"Садко" , я не перестаю дивуватися легкості приготування і одночасно відмінному смаку цього салату. Його особливістю є спосіб подачі: найкраще піднести такий салат в невеликих склянках. Раджу використовувати приготовлений в домашніх умовах майонез, щоб салат був більш корисним. Якщо ви не любитель солоних салатів, можна взяти звичайну несолону форель, салат теж вийде дуже смачним.

  • Солона форель - 150 грам
  • Сир - 60 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Цибуля - 40 грам
  • Майонез - 40 грам
  • Оцет 6% - 15 грам
  • Цукор - 15 грам
  • Вода - 70-80 грам
  • Яйце відварне - 3 штуки
салат
1. Половину цибулини наріжте невеликими шматочками, додайте оцет, цукор і залийте теплою кип'яченою водою. Розмішайте до розчинення цукру і залиште на 15 хвилин. Яйця розділіть на білки і жовтки, натріть окремо на дрібній тертці.
салат
2. Помідори розрізати, очистіть від насіння і наріжте невеликими кубиками. Сир натріть на дрібній тертці. Солону форель наріжте кубиками. Цибуля відіжміть від маринаду. До білку додайте майонез, поперчіть і підсолити за смаком.
салат
3. Сир також змішайте з майонезом. Викладіть шар білків в стакан, потім - помідори, сир, цибуля, рибу і жовтки. Прикрасьте тонким шаром майонезу і зеленню. Поставте салат в холодильник на 1 час. Смачного!

Схожі рецепти