Салат «Ростовський»
(покроковий рецепт з фото)
Салат дуже нагадує "олів'є", але він більш простий за складом і з приготування. Таке блюдо можна подати навіть на святковий стіл. Раджу придивитися до рецептом - не пошкодуєте!
Оскільки рецепт традиційний, з вже присвоєне йому назвою, точно дотримуйтесь рецептуру приготування.
- Курка - 300 грам (відварна)
- Куряче яйце - 1 штука (відварне)
- Картопля - 1 штука (відвареної)
- Огірок - 1 штука (свіжий)
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Курку дрібно наріжте.

Огірок наріжте дрібними кубиками.

Картопля наріжте дрібними кубиками.

Яйце подрібніть.

Все перемішайте і заправте майонезом.

Салат готовий. Смачного!