Рецепт Салат «Прованський» фото

Салат «Прованський»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Люблю я легкі салатики. Готую їх дуже часто на обід і вечерю. Вони як не можна краще доповнюють основні гарячі страви. Та й перекусити таким буде приємно. Тому знайомтеся з моїм рецептом.

Вам буде корисно дізнатися, як приготувати салат "провансаль" з маринованою капустою. Дуже оригінальне поєднання з виноградом і яблуком. Що мені подобається в цьому варіанті, так це швидке маринування. Як тільки салат охолоне, його можна їсти, а не чекати кілька днів. Хоча, згодом він стане ще краще.

  • Білокачанна капуста - 1 кілограм
  • Виноград червоний - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Журавлина - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет - 3/4 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 10 зубчиків
салат
Капусту промийте і нарубати великими квадратами.
салат
До капусти натріть моркву на великій тертці.
салат
Виноград розріжте навпіл, прибравши кісточки. Додайте його до овочів разом з журавлиною.
салат
Яблука наріжте скибочками. Вставте їх зверху.
салат
Приготуйте маринад. Часник наріжте. Змішайте його з цукром, маслом, водою, сіллю і оцтом. Доведіть маринад до кипіння, а потім проваріть 2 хвилини. Влийте маринад до салату.
салат
Залиште капусту під гнітом до повного охолодження. Приємною дегустації!

Схожі рецепти