Рецепт Салат «Поляна грибника» фото

Салат «Поляна грибника»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Рецепт приготування салату «Поляна грибника». В даному рецепті мариновані гриби можна замінювати смаженими печерицями. Місто

Кількість порцій: 6
  • Майонез - 1 За смаком
  • Твердий сир - 100 грам
  • Кріп - 1 За смаком (для прикраси)
  • Гриби мариновані - 300 грам
  • М'ясо - 400 грам
салат
1. Відварюємо м'ясо до готовності, даємо йому охолонути. Потім нарізаємо його невеликими шматочками.
салат
2. Гриби дрібно нарізаємо (залишимо трохи грибів для прикраси).
салат
3. На дрібній тертці натираємо твердий сир.
салат
4. У мисці змішуємо гриби, м'ясо і сир. Додаємо трохи майонезу та все добре перемішуємо.
салат
5. Тепер треба дрібно нарізати зелень.
салат
6. Салат викладаємо в салатницю або вазочку, посипаємо зеленню. Зверху прикрашаємо грибочками.

Схожі рецепти