Салат «Поляна грибника»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату «Поляна грибника». В даному рецепті мариновані гриби можна замінювати смаженими печерицями. Місто
Кількість порцій: 6
- Майонез - 1 За смаком
- Твердий сир - 100 грам
- Кріп - 1 За смаком (для прикраси)
- Гриби мариновані - 300 грам
- М'ясо - 400 грам
1. Відварюємо м'ясо до готовності, даємо йому охолонути. Потім нарізаємо його невеликими шматочками.
2. Гриби дрібно нарізаємо (залишимо трохи грибів для прикраси).
3. На дрібній тертці натираємо твердий сир.
4. У мисці змішуємо гриби, м'ясо і сир. Додаємо трохи майонезу та все добре перемішуємо.
5. Тепер треба дрібно нарізати зелень.
6. Салат викладаємо в салатницю або вазочку, посипаємо зеленню. Зверху прикрашаємо грибочками.