Рецепт Салат «Червона Поляна» фото

Салат «Червона Поляна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Фрукти , Яйця , Помідор , Ананас , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Пасха
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

З простих продуктів часто можна приготувати дуже смачні страви, головне - правильно їх поєднувати. Ось і цей рецепт, як приготувати салат"Червона поляна" , підходить для свята або обіду вдома.

Опис приготування:

Майонез можна замінити сметаною або приготувати його самостійно. Помідори хоч і грають роль прикраси, але вони дуже доповнюють салат своєю соковитістю і кислинкою. Ананас в крайньому випадку можна замінити кисленьким яблуком.

  • Шинка - 300 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Сир - 200 грам
  • Консервовані ананаси - 1 штука (банку)
  • Майонез - 300 мілілітрів
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
  • Сіль, перець - За смаком
салат
1. Відваріть яйця круто. Шинку наріжте пластинами, а потім поріжте невеликими кубиками.
салат
2. Консервовані ананаси наріжте кубиками такого ж розміру, як шинку.
салат
3. Зварені яйця подрібніть ножем.
салат
4. Сир натріть на великій тертці.
салат
5. Салат викладіть в блюдо шарами: спочатку - шинка, потім - ананаси, яйця і сир. Між шарами робіть майонезну сіточку.
салат
6. Помідори розрізати на половинки і прикрасьте ними салат. З боків викладіть гілочки зелені. Готово!

Схожі рецепти