Салат «Червона Поляна»
(покроковий рецепт з фото)
З простих продуктів часто можна приготувати дуже смачні страви, головне - правильно їх поєднувати. Ось і цей рецепт, як приготувати салат "червона поляна", підходить для свята або обіду вдома.
Майонез можна замінити сметаною або приготувати його самостійно. Помідори хоч і грають роль прикраси, але вони дуже доповнюють салат своєю соковитістю і кислинкою. Ананас в крайньому випадку можна замінити кисленьким яблуком.
- Шинка - 300 грам
- Яйце - 5 штук
- Сир - 200 грам
- Консервовані ананаси - 1 штука (банку)
- Майонез - 300 мілілітрів
- Помідори черрі - 10 штук
- Зелень - За смаком (для прикраси)
- Сіль, перець - За смаком
1. Відваріть яйця круто. Шинку наріжте пластинами, а потім поріжте невеликими кубиками.
2. Консервовані ананаси наріжте кубиками такого ж розміру, як шинку.
3. Зварені яйця подрібніть ножем.
4. Сир натріть на великій тертці.
5. Салат викладіть в блюдо шарами: спочатку - шинка, потім - ананаси, яйця і сир. Між шарами робіть майонезну сіточку.
6. Помідори розрізати на половинки і прикрасьте ними салат. З боків викладіть гілочки зелені. Готово!