Салат «Червона гора»
(покроковий рецепт з фото)
Салатз морепродуктів - це завжди вишукано і дуже смачно. Такий без тіні сумніву можна поставити на будь-який святковий стіл. Підкажу відмінний рецепт, як приготувати салат «Червона гора».
У рецепті використовується слабосолона сьомга, яку можна замінити іншою червоною рибою, наприклад, лососем або фореллю. За смаком можна використовувати копчену рибку. Всі інгредієнти, крім ікри, змішуються і викладаються у формі гірки, потім салат посипають червоною ікрою.
- Червона ікра - 140 грам
- Слабосолона сьомга - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
- Відварений рис - 1, 5 склянки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Салат - 1 пучок
- Зелень - 1 пучок
- Майонез - 150 грам
1
Відваріть курячі яйця, потім остудіть їх під холодною водою і наріжте кубиками.
2
Слабосоленую сьомгу наріжте скибочками, з'єднайте з яйцем, відвареним рисом, подрібненою цибулею і зеленню. Надішліть салат на 60 хвилин в холодильник.
3
Розкладіть листя салату на тарілці, викладіть салат гіркою, а зверху прикрасьте тонким шаром червоної ікри. За бажанням прикрасьте салат смужками кальмара і подавайте.