Рецепт Салат «Червона гора» фото

Салат «Червона гора»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салатз морепродуктів - це завжди вишукано і дуже смачно. Такий без тіні сумніву можна поставити на будь-який святковий стіл. Підкажу відмінний рецепт, як приготувати салат «Червона гора».

У рецепті використовується слабосолона сьомга, яку можна замінити іншою червоною рибою, наприклад, лососем або фореллю. За смаком можна використовувати копчену рибку. Всі інгредієнти, крім ікри, змішуються і викладаються у формі гірки, потім салат посипають червоною ікрою.

  • Червона ікра - 140 грам
  • Слабосолона сьомга - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Відварений рис - 1, 5 склянки
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Салат - 1 пучок
  • Зелень - 1 пучок
  • Майонез - 150 грам
1
Відваріть курячі яйця, потім остудіть їх під холодною водою і наріжте кубиками.
2
Слабосоленую сьомгу наріжте скибочками, з'єднайте з яйцем, відвареним рисом, подрібненою цибулею і зеленню. Надішліть салат на 60 хвилин в холодильник.
3
Розкладіть листя салату на тарілці, викладіть салат гіркою, а зверху прикрасьте тонким шаром червоної ікри. За бажанням прикрасьте салат смужками кальмара і подавайте.

Схожі рецепти