Рецепт Салат «Червона Шапочка» з журавлиною і гранатом фото

Салат «Червона Шапочка» з журавлиною і гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Гранат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Святкових салатів не буває багато, тому раджу подивитися, як приготувати салат"Червона Шапочка" з журавлиною і гранатом. Порційний листковий святковий салат стане прикрасою вашого столу.

Опис приготування:

Такий салат виглядає святково і чимось нагадує зиму, так що раджу його готувати на зимові свята: білий соус, світлі шари салату і яскраво-червоний декор з журавлини прикрасять стіл. Такий салат можна готувати не тільки з журавлиною, але і з гранатом. Вибирайте те, що більше любите. Якщо ви віддаєте перевагу салати з невеликою кількістю майонезу, частково замініть його сметаною, буде теж смачно.

  • Картопля - 300 грам
  • Морква - 300 грам
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Сир - 150 грам
  • Курка копчена - 300 грам
  • Майонез - За смаком
  • Гранат - 1 штука (можна замінити журавлиною)
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
салат
1. На блюдо виставте порційне кулінарне кільце. Відварну картоплю наріжте дрібними кубиками і викладіть першим шаром салату. Змастіть шар майонезом.
салат
2. Копчену курячу грудку наріжте кубиками і викладіть зверху, змастіть шаром майонезу. Горіхи порубати ножем і викладіть на шар грудки. Сир натріть на крупній тертці і викладіть на горіховий шар.
салат
3. Відварену моркву очистіть, наріжте дрібними кубиками і викладіть на сирний шар. Змастіть майонезом. Відварені яйця натріть на дрібній тертці, змішайте з майонезом, посоліть і викладіть на морквяний шар.
салат
4. Прикрасьте салат гранатом або журавлиною. Акуратно зніміть кулінарне кільце і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти