Салат «північний»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "північний" - простий і ситний. Його готувала ще моя мама, причому ми намазували його на хліб, так було ще смачніше. Набір інгредієнтів дуже простий, а виходить дуже смачно!
Салат "північний" - відмінне і супер швидке блюдо. Плюс цієї страви, що його можна подавати не тільки як салат, але викласти в кошички або просто намазати на хліб, як паштет або ікру. У будь-якому випадку вийде дуже смачно. Салатик виходить дуже ніжним, з тонким смаком печінки тріски, а зелена цибулька додасть яскравість. Візьміть рецепт на замітку, а я розповім вам, як приготувати цю страву за все за 15 хвилин.
- Печінка тріски - 1 банку
- Куряче яйце - 3 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
Яйця відварити, ostudite і чистий.
Печінка тріски викладіть в глибоку миску. Якщо у вас печінку шматочками то поріжте.
Зелену цибулю помийте, дрібно покришите і додайте до печінки тріски.
Яйця розділіть на білки і жовтки. Білки наріжте дрібними кубиками і відправте в салат.
Жовтки розімніть виделкою або натріть на дрібній тертці. Додайте в салат.
Додайте трохи солі, майонез і перемішайте. Салат готовий! Смачного!