Рецепт Салат «північний» фото

Салат «північний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Салат"Північний" - простий і ситний. Його готувала ще моя мама, причому ми намазували його на хліб, так було ще смачніше. Набір інгредієнтів дуже простий, а виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Салат"Північний" - відмінне і супер швидке блюдо. Плюс цієї страви, що його можна подавати не тільки як салат, але викласти в кошички або просто намазати на хліб, як паштет або ікру. У будь-якому випадку вийде дуже смачно. Салатик виходить дуже ніжним, з тонким смаком печінки тріски, а зелена цибулька додасть яскравість. Візьміть рецепт на замітку, а я розповім вам, як приготувати цю страву за все за 15 хвилин.

  • Печінка тріски - 1 банку
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
салат
Яйця відварити, ostudite і чистий.
салат
Печінка тріски викладіть в глибоку миску. Якщо у вас печінку шматочками то поріжте.
салат
Зелену цибулю помийте, дрібно покришите і додайте до печінки тріски.
салат
Яйця розділіть на білки і жовтки. Білки наріжте дрібними кубиками і відправте в салат.
салат
Жовтки розімніть виделкою або натріть на дрібній тертці. Додайте в салат.
салат
Додайте трохи солі, майонез і перемішайте. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти