Рецепт Суп «північний» фото

Суп «північний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Морква , Цибуля , Оленина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Легкий в приготуванні, з мінімальною кількістю овочів, але такий наваристий і смачний північний суп. Цей екзотичний з незвичайним і делікатесним смаком, суп сподобається навіть найдосвідченішим гурманам

Опис приготування:

Щоб обід вийшов смачним і ситним, приготуйте особливий"Північний" суп. Рецепт дуже простий. Ароматний, з домашньою локшиною і смачним м'ясом оленя, суп сподобається всім членам вашої родини, навіть діти не зможуть від нього відязикатися. А як приготувати суп"Північний" , читаємо докладний рецепт і дивимося фото.

  • Оленина - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно - 150 грам
  • Тепла вода - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Зелень - 1/2 пучка (кріп, петрушка)
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(0, 5 немає. L. - для тіста)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
суп
Добре промиваємо м'ясо, потім заливаємо його водою, додаємо сіль і відправляємо на середній вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо близько години.
суп
У миску висипаємо борошно, додаємо до неї сіль і теплу воду. Замішуємо тісто для локшини.
суп
Готове тісто перекладаємо в миску, накриваємо плівкою і забуваємо про нього на 10-15 хвилин.
суп
Потім розгортаємо не надто тонко тісто і нарізаємо локшину. Я робив все це на"очей" . Ми залишаємо трохи підсохнути нашу локшину.
суп
Готову оленину необхідно дістати з бульйону і розрізати на шматочки, otdeliv кістки.
суп
Морква натремо на дрібній тертці, цибулю нарізаємо дрібними шматочками, а картоплю - побільше. Закидаємо овочі в бульйон, доводимо до кипіння і кидаємо локшину. Перемішуємо і готуємо хвилин 20.
суп
Додаємо в суп сіль, чорний мелений перець і дрібно нарізану зелень. Даємо трохи часу, щоб суп настоявся і подаємо суп"Північний" гарячим.

Схожі рецепти