Суп «північний»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий в приготуванні, з мінімальною кількістю овочів, але такий наваристий і смачний північний суп. Цей екзотичний з незвичайним і делікатесним смаком, суп сподобається навіть найдосвідченішим гурманам
Щоб обід вийшов смачним і ситним, приготуйте особливий "північний" суп. Рецепт дуже простий. Ароматний, з домашньою локшиною і смачним м'ясом оленя, суп сподобається всім членам вашої родини, навіть діти не зможуть від нього відязикатися. А як приготувати суп "північний", читаємо докладний рецепт і дивимося фото.
- Оленина - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 150 грам
- Тепла вода - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - 1/2 пучка (кріп, петрушка)
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(0, 5 немає. L. - для тіста)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
Добре промиваємо м'ясо, потім заливаємо його водою, додаємо сіль і відправляємо на середній вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо близько години.
У миску висипаємо борошно, додаємо до неї сіль і теплу воду. Замішуємо тісто для локшини.
Готове тісто перекладаємо в миску, накриваємо плівкою і забуваємо про нього на 10-15 хвилин.
Потім розгортаємо не надто тонко тісто і нарізаємо локшину. Я робив все це на "очей" . Ми залишаємо трохи підсохнути нашу локшину.
Готову оленину необхідно дістати з бульйону і розрізати на шматочки, otdeliv кістки.
Морква натремо на дрібній тертці, цибулю нарізаємо дрібними шматочками, а картоплю - побільше. Закидаємо овочі в бульйон, доводимо до кипіння і кидаємо локшину. Перемішуємо і готуємо хвилин 20.
Додаємо в суп сіль, чорний мелений перець і дрібно нарізану зелень. Даємо трохи часу, щоб суп настоявся і подаємо суп "північний" гарячим.