Рецепт Торт «північний» фото

Торт «північний»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Усім шанувальникам швидкої випічки з того, що є в холодильнику, хочу запропонувати спробувати торт"Північний" . Дуже простий, недорогий і смачний десерт до чаю для всієї родини. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Тортик виходить досить солодким, тому в якості крему пропоную вибирати щось кисленьке або солоне. Арахісова паста - це відмінний варіант, такий же швидкий і простий, як і весь рецепт. Якщо гості на порозі, а вдома є баночка згущеного молока і крохмаль, десерт у вас точно буде!

  • Згущене молоко - 1 банку
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Арахісова паста - 150 грам
торт
Підготуйте інгредієнти.
торт
У глибоку миску вбийте яйця, додайте сіль і соду.
торт
Влийте згущене молоко.
торт
І всипте крохмаль.
торт
Ретельно збийте тісто до однорідності і вилийте в форму для випікання, застелену пергаментом.
торт
Випікайте корж в духовці при температурі 180 градусів близько 35 хвилин. Важливо, щоб верх перестав"тремтіти" і всередині корж пропікся.
торт
Коли корж охолоне, розріжте його навпіл і промажте кремом. В даному випадку це арахісова паста, але ви можете використовувати і інший крем, який вам до душі.
торт
Зберіть тортик, за бажанням присипте цукровою пудрою. Я додала ще трохи кокосової стружки.
торт
Торт"Північний" досить пористий, тому часу на просочення йому майже не потрібно. Приємного чаювання!

Схожі рецепти