Рецепт Салат «Петергоф» фото

Салат «Петергоф»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.

Нещодавно мені порадили рецепт, як приготувати салат"Петергоф" . Це дуже смачний салат з курячої грудки, болгарського перцю і моркви по-корейськи. А готується він буквально за лічені хвилини.

Опис приготування:

Це дійсно просто і швидко. Відварна куряча грудка і болгарський перець нарізати дрібними кубиками, зелень подрібнюється, салат заправляється майонезом. От і все! Пікантність салату надає морква по-корейськи, соковитість - болгарський перець.

  • Грудка куряча - 1 штука (відварна або копчена)
  • Перець болгарський - 120 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
салат
Підготуйте необхідні продукти. У перцю видаліть плодоніжки і насіння.
салат
Курячі грудки і болгарський перець наріжте дрібними кубиками. Зелену цибулю подрібніть. З'єднайте інгредієнти з однієї миски. Заправте салат майонезом, перемішайте.
салат
Смачного!

Схожі рецепти