Салат «Петергоф»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.
Нещодавно мені порадили рецепт, як приготувати салат"Петергоф" . Це дуже смачний салат з курячої грудки, болгарського перцю і моркви по-корейськи. А готується він буквально за лічені хвилини.
Опис приготування:
Це дійсно просто і швидко. Відварна куряча грудка і болгарський перець нарізати дрібними кубиками, зелень подрібнюється, салат заправляється майонезом. От і все! Пікантність салату надає морква по-корейськи, соковитість - болгарський перець.
- Грудка куряча - 1 штука (відварна або копчена)
- Перець болгарський - 120 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. У перцю видаліть плодоніжки і насіння.
Курячі грудки і болгарський перець наріжте дрібними кубиками. Зелену цибулю подрібніть. З'єднайте інгредієнти з однієї миски. Заправте салат майонезом, перемішайте.
Смачного!