Салат «переполох» з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.
Підходить час, коли необхідно визначитися з новорічним святковим меню і як правило, не один стіл не обходиться без салатів. Пропоную приготувати салат"Переполох" з пекінською капустою.
Опис приготування:
Легкий і дуже смачний салатик, який підійде як на святковий стіл, так і в будні. У салаті я використовувала заморожені печериці, але можна і навіть буде краще, якщо візьмете свіжі гриби. Зелену цибулю можна замінити на ріпчасту, попередньо обсмажити його з грибами на оливковій або рослинному маслі. Інгредієнти насправді все досить прості, салат готується дуже просто, швидко і не потребують особливого клопоту або кулінарних особливих навичок. Для заправки я взяла майонез Махеев'"Провансаль" з лимонним соком і гірчицю цього ж перевіреного виробника"Російську" . Спробуйте, впевнена вам сподобається!
- Куряче філе - 200 грам
- Капуста пекінська - 200 грам
- Печериці - 200 грам (у мене заморожені)
- Морква - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез Махеев'"Провансаль" - 2-3 Ст. Ложок
- Гірчиця Махеев'"Російська" - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кунжут - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Куряче філе наріжте невеликими шматочками.
Додайте до філе сіль, спеції за смаком і перемішайте. Можна додати трохи соку лимона. Залиште філе маринуватися на 20-30 хвилин.
Обсмажте куряче філе на сковороді до готовності. Перекладіть філе на тарілку, а на цій же сковороді обсмажте гриби до випаровування рідини.
У капусти видаліть щільні частини, інше тонко наріжте і перекладіть в глибоку миску або салатник.
Додайте обсмажене куряче філе.
Обсмажені печериці.
Терту на дрібній тертці свіжу моркву.
Подрібнену зелену цибулю.
Додайте майонез. Мені подобається використовувати для заправки майонез Махеев'"Провансаль" з лимонним соком.
Додайте гірчицю. У мене гірчиця від Махеев'"Російська" . Дуже добре підходить для салатів і не тільки.
Додайте так само для пікантності пропущений через прес часник і сіль за смаком.
Добре все перемішайте.
Салат"Переполох" з пекінською капустою готовий. Перед подачею посипте салат зверху кунжутом. Смачного!