Рецепт Салат «переполох» з пекінською капустою фото

Салат «переполох» з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Куряче філе, Гриби, Печериці, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Підходить час, коли необхідно визначитися з новорічним святковим меню і як правило, не один стіл не обходиться без салатів. Пропоную приготувати салат "переполох" з пекінською капустою.

Легкий і дуже смачний салатик, який підійде як на святковий стіл, так і в будні. У салаті я використовувала заморожені печериці, але можна і навіть буде краще, якщо візьмете свіжі гриби. Зелену цибулю можна замінити на ріпчасту, попередньо обсмажити його з грибами на оливковій або рослинному маслі. Інгредієнти насправді все досить прості, салат готується дуже просто, швидко і не потребують особливого клопоту або кулінарних особливих навичок. Для заправки я взяла майонез Махеев' "провансаль" з лимонним соком і гірчицю цього ж перевіреного виробника "російську" . Спробуйте, впевнена вам сподобається!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Капуста пекінська - 200 грам
  • Печериці - 200 грам (у мене заморожені)
  • Морква - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Майонез Махеев' "провансаль" - 2-3 Ст. Ложок
  • Гірчиця Махеев' "російська" - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Кунжут - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти. Куряче філе наріжте невеликими шматочками.
салат
Додайте до філе сіль, спеції за смаком і перемішайте. Можна додати трохи соку лимона. Залиште філе маринуватися на 20-30 хвилин.
салат
Обсмажте куряче філе на сковороді до готовності. Перекладіть філе на тарілку, а на цій же сковороді обсмажте гриби до випаровування рідини.
салат
У капусти видаліть щільні частини, інше тонко наріжте і перекладіть в глибоку миску або салатник.
салат
Додайте обсмажене куряче філе.
салат
Обсмажені печериці.
салат
Терту на дрібній тертці свіжу моркву.
салат
Подрібнену зелену цибулю.
салат
Додайте майонез. Мені подобається використовувати для заправки майонез Махеев' "провансаль" з лимонним соком.
салат
Додайте гірчицю. У мене гірчиця від Махеев' "російська" . Дуже добре підходить для салатів і не тільки.
салат
Додайте так само для пікантності пропущений через прес часник і сіль за смаком.
салат
Добре все перемішайте.
салат
Салат "переполох" з пекінською капустою готовий. Перед подачею посипте салат зверху кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти