Рецепт Салат «переполох» фото

Салат «переполох»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Незвично смачний і простий у приготуванні салат"Переполох" сподобається багатьом. Відмінний варіант для легкого обіду або вечері.

Опис приготування:

Салат"Переполох" готувати просто і швидко, завдяки пекінської капусти виходить досить значна кількість салату. Куряче філе можна не тільки відварити, але і запекти. Подавайте салат до столу в обід або на вечерю.

  • Пекінська капуста - 80 грам
  • Куряче філе - 150 грам (відварне)
  • Печериці - 150 грам
  • Морква - 100 грам
  • Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Куряче філе заздалегідь відваріть.
салат
Печериці сполосніть, просушіть і наріжте невеликими шматочками.
салат
Пекінську капусту наріжте тонкими смужками, перекладіть в салатник.
салат
Куряче філе наріжте шматочками, додайте до пекінської капусти.
салат
Тим часом обсмажте гриби на сковороді, додайте шампіньйони до курки.
салат
Морква очистіть, spolosnite, натріть стружкою і додайте в салат.
салат
Додайте в салат майонез або сметану, сіль і перець. Перемішайте салат і подавайте до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти