Салат «переполох»
(покроковий рецепт з фото)
Незвично смачний і простий у приготуванні салат "переполох" сподобається багатьом. Відмінний варіант для легкого обіду або вечері.
Салат "переполох" готувати просто і швидко, завдяки пекінської капусти виходить досить значна кількість салату. Куряче філе можна не тільки відварити, але і запекти. Подавайте салат до столу в обід або на вечерю.
- Пекінська капуста - 80 грам
- Куряче філе - 150 грам (відварне)
- Печериці - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Куряче філе заздалегідь відваріть.
Печериці сполосніть, просушіть і наріжте невеликими шматочками.
Пекінську капусту наріжте тонкими смужками, перекладіть в салатник.
Куряче філе наріжте шматочками, додайте до пекінської капусти.
Тим часом обсмажте гриби на сковороді, додайте шампіньйони до курки.
Морква очистіть, spolosnite, натріть стружкою і додайте в салат.
Додайте в салат майонез або сметану, сіль і перець. Перемішайте салат і подавайте до столу.
Смачного!